Τονοσαλάτα Ελληνική

By Το Φαγητό της Μαμάς - Δευτέρα, Ιουλίου 31, 2017

Η τονοσαλάτα, μπορεί να καταναλωθεί και ως βραδυνό αλλά και το μεσημέρι μαζί με το κυρίως πιάτο μας. Είναι εύκολη και δροσιστική! Ελληνική, γιατί χρησιμοποιούμε φρέσκα προιόντα της εποχής μας, όπως αγγουράκι και ντομάτα! Για να δούμε παρακάτω!



Υλικά
1 κονσέρβα τόνος
1/2 πακέτο ζυμαρικά βίδες
1 μικρή ντομάτα κομμένη σε μικρά κομμάτια
10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 αγγουράκι κομμένο σε ροδέλες, τιε οποίες κόβουμε έπειτα στα 4
2 κγ μαιντανό
1 κσ τυρί σε κρέμα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Για την εκτέλεση
Ξεκηνάμε βράζοντας τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Αφού γίνουν τα βάζουμε σε ένα στραγγιστήρι και τα αφήνουμε εκεί. Πέρνουμε ένα μεγάλο τάπερ και τα ρίχνουμε μέσα. Απο πάνω βάζουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Είναι έτοιμη να την σερβίρουμε στην σαλατιέρα μας!


Καλή μας όρεξη!!!


~Tips~
*Αν δεν φάμε όλη την σαλάτα, μπορούμε να την καλύψουμε με μια μεμβράνη και να την βάλουμε στο ψυγείο. Διατηρείτε μόνο για μία ημέρα.


  • Share:

Τι άλλο μπορεί να σου αρέσει;

0 Σχόλια

Θα χαρώ πολύ να μου αφήσετε το σχόλιό σας. Μπορείτε να πείτε την γνώμη σας, ή ακόμα και να προσθέσετε μια δικιά σας εκδοχή της συνταγής ή ενός υλικού!