Μπριζόλες μοσχαρίσιες στο τηγάνι με μουστάρδα και λεμόνι

By Unknown - Τετάρτη, Ιουλίου 19, 2017

Ένα λατρεμένο και γρήγορο φαγητό. Με καλό μαρινάρισμα και σωστά υλικά, μπορούμε να πετύχουμε τις ποιό νόστιμες και ζουμερές μπριζόλες μας στο τηγάνι! Για να δούμε


Υλικά
1/2 κιλό μπριζόλες μοσχαρίσιες
1 κσ μουστάρδα
1 λεμόνι
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο

Για την εκτέλεση
Πλένουμε πάρα πολύ καλά τις μπριζόλες μας και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί να στεγνώσουν καλά. Σε ένα μικρό μπόλ, για δική μας ευκολία, ρίχνουμε ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε. Παίρνουμε μια μια τις μπριζόλες και τις πασπαλίζουμε. 
Ταυτόχρονα, έχουμε βάλει λάδι σε ένα πολύ μεγάλο τηγάνι να κάψει και όταν είναι έτοιμο, τις ρίχνουμε, χαμηλώνοντας την φωτιά στη μέση. Μετά απο λίγο, που θα έχουν αρχίσει να παίρνουν
χρώμα, παίρνουμε άλλο ένα μπόλ και ρίχνουμε το στιμένο λεμόνι και την μουστάρδα και ανακατεύουμε. Τα ρίχνουμε και αυτά σιγά σιγά και προσεκτικά μέσα στο τηγάνι, πάνω απο τις μπριζόλες και τις αφήνουμε να τηγανιστούν. Όταν πάρουν χρώμα, είναι έτοιμες και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.


Καλή μας όρεξη!!!


  • Share:

Τι άλλο μπορεί να σου αρέσει;

0 Σχόλια

Θα χαρώ πολύ να μου αφήσετε το σχόλιό σας. Μπορείτε να πείτε την γνώμη σας, ή ακόμα και να προσθέσετε μια δικιά σας εκδοχή της συνταγής ή ενός υλικού!