Όροι χρήσης

Η σελίδα έχει δημιουργηθεί απο Το φαγητό της μαμάς, στις 21/06/2017 και είναι μία προσωπική ιστοσελίδα, η οποία περιέχει κυρίως συνταγές, θεματολογία σχετικά με τα τρόφιμα και διατροφικές συμβουλές. Το περιεχόμενό του προσφέρεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση στα μέλη- επισκέπτες.

-Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς την ενημέρωση μας.

-Σε περίπτωση που θέλετε να αντιγράψετε μέρος ή ολόκληρη την ανάρτηση με σκοπό την αναδημοσίευση σε οποιοδήποτε μέσο, απαιτείται να γράφετε την πηγή της δημοσίευσής σας.
 

-Δεν ευθυνόμαστε για το περιεχόμενο υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους σας παραπέμπουμε μέσω διαφημήσεων, links, banners.

-Το φαγητό της μαμάς, είναι ο μοναδικός αποδέκτης των πληροφοριών που συλλέγονται από τους χρήστες και σε καμία περίπτωση δεν μεταβιβάζονται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών σε τρίτους, εταιρίες ή άλλον ενδιαφερόμενο.

-Το φαγητό της μαμάς, μπορεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να τροποποιεί τους Όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης. Η χρήση της Ιστοσελίδας από τα μέλη-επισκέπτες, σημαίνει την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων καθώς και των τροποποιήσεών τους.

  • Share: