Πιπεριές τηγανητές με Ντομάτα και Φέτα - Το Φαγητό της Μαμάς

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

Πιπεριές τηγανητές με Ντομάτα και Φέτα

 Ένα πολύ εύκολο και καλοκαιρινό πιάτο, που μπορεί να συνοδεύσει με τεράστια ευκολία οτιδήποτε έχουμε στο τραπέζι μας. Μπορούμε να το βγάλουμε ώς ορεκτικό ή και ώς σαλάτα! Η διαδικασία είναι πολύ απλή, το ίδιο και τα υλικά. Για να δούμε..

Υλικά
3 πιπεριές πράσινες κέρατο
1 μεσαία ντομάτα
2 μικρές φετούλες Φέτα
αλάτι 
πιπέρι
ρίγανη

Για την εκτέλεση
 Παίρνουμε τις πιπεριές, κόβουμε τα κοτσανάκια τους και τις χαράσουμε κατα μήκος. Σε ένα μικρό τηγάνι, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και μόλις κάψει βάζουμε τα πιπέρια μας. Τα αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να πάρουν χρώμα και στην συνέχεια ρίχνουμε και την ντομάτα. Χαμηλώνουμε το μάτι στη μέση γιατί η ντομάτα θα μας κάψει και τα αφήνουμε 2-3' να βγάλουν τα ζουμιά τους.

 Τα αποσύρουμε απο την φωτια και μέσα σε ένα πιάτο, τοποθετούμε την φέτα και απο πάνω ρίχνουμε τα πιπέρια με τις ντομάτες. Θα είναι ακόμα ποιό νόστιμο άν ρίξουμε και το λάδι που έμεινε στο τηγάνι. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και είναι έτοιμο.

Καλή μας όρεξη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ πολύ να μου αφήσετε το σχόλιό σας. Μπορείτε να πείτε την γνώμη σας, ή ακόμα και να προσθέσετε μια δικιά σας εκδοχή της συνταγής ή ενός υλικού!